Балната рокля на Гери-Никол струвала 40 000 лева

2

Любимката на тийнейджърите Гери-Никол се изфука на абитуриентския си бал с рокля, чиято стойност е зашеметяващите 40 000 лева, пише столичен седмичник.

Миналата седмица скандалната певица отпразнува подобаващо завършването на средното си образование, пише ПИК.

Момичето, чиято звезда изгря от сцената на „Х Фактор“, завърши езиковата гимназия „Джордж Байрон“ в родната Варна. Таксата в учебното заведение е 3000 лв. за година.

Изпълнителката на „Готина и луда“ купонясваше с прилепнала рокля от прозрачна дантела със сребристи ресни, допълнен от ръкавици до рамото. Отдалеч обаче тийнейджърката изглеждаше сякаш цялата е омотана със светещи лампички за елха, коментираха злобно съседите й. Несъмнено обаче ефектната дреха предизвика интереса не само на нейните съученици и преподаватели, но и на случайните минувачи.

Високият колан на роклята подчертаваше талията й, а дължината й бе до земята. Косата на разтропаната рапърка бе прибрана, а бижутата по ръцете – решени в сребро, така че да отиват на дрехата. На едната ръка тя имаше масивна гривна с над 1000 камъка „Сваровски“. Палавницата, станала известна с хита си за „яката дупара“, публикува кратко видео в инстаграм, в което представи визията си с думите „Бал или какво?“.

Сребристата рокля е поръчана преди няколко месеца от Италия и е платена от татко й – бизнесмена и адвокат Николай Георгиев – Цайса, спряган за част от варненския ъндърграунд. Балът на Гери Никол беше в Златни пясъци, а роклята й е ушита от дизайнера на модели на Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. Цената е 21 000 евро.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари