ГЕРБ: Защо за нашите жени нямаше реакция като при Лена?

1
Защо повече от 10 години мълчахте, скрити зад двойни стандарти, и се забавлявахте със "сценки" и "песнички" за жените от ГЕРБ? Те не са ли съпруги?
Защо повече от 10 години мълчахте, скрити зад двойни стандарти, и се забавлявахте със "сценки" и "песнички" за жените от ГЕРБ? Те не са ли съпруги? Снимка: ГЕРБ

ПП: Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи

Вълна от възмущение предизвика музикална сатира, посветена на бившия началник на кабинета "Петков" - Лена Бориславова.

Автори на песента са сценаристите на Слави Трифонов, а музиката е от добре познатата ретро песен "Хищна хиена". От "Продължаваме промяната" вече заявиха, че ще съдят сценаристите на Трифонов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно".

С този текст шоуменът и бивш коалиционен партньор на "Продължаваме промяната" - Слави Трифонов, представя във Facebook песента за Лена Бориславова. Лирическият герой в осмиващата песен е наречен "кака Лена", която е гладна хиена, уморена с амбиции заредена.

Първата реакция след пускането на видеото дойде от официалната страница на "Продължаваме промяната", откъдето, очаквано, подкрепят Бориславова.

"Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", посочват от "Продължаваме промяната".

В парламента част от депутатите също се възмутиха.

"Не може в политиката да се ползват такъв тип аргументи, още повече, когато 1 година обяснявахме на ИТН, че когато са избрани за първа политическа сила, трябва да подходят много сериозно към доверието, което хората са им дали. Вместо това - виждахме подобни изцепки, бих ги нарекъл, а тази песен обида към нейните автори", категоричен е Ивайло Мирчев от ДБ.

От ГЕРБ пък попитаха защо досега не е имало обществена реакция след подобни случаи, но адресирани към ГЕРБ.

"Защо повече от 10 години мълчахте, скрити зад двойни стандарти, и се забавлявахте със "сценки" и "песнички" за жените от ГЕРБ? Те не са ли съпруги? Да ви имам двойните стандарт", написа Никола Николов.

Лидерът на "Възраждане" - Костадин Костадинов, нито разкритикува, нито хареса подхода на Трифонов.

"Не съм я гледал тази песен, но сега събудихте интереса ми", каза Костадинов.

Досега Слави Трифонов е осъждан няколко пъти, като дела за подигравки спечелиха Кристина Патрашкова и Деси Тенекеджиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Haha
    Че нали ти им измисляш имената бе кавал. Теб трябва да съдят ама нали са много умни и не се досещат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари