"ГЕРБ" ТВ

2
По трите национални телевизии тази сутрин може ДА ГЛЕДАТЕ ЯКО "ГЕРБ"
По трите национални телевизии тази сутрин може ДА ГЛЕДАТЕ ЯКО "ГЕРБ"

По трите национални телевизии тази сутрин може ДА ГЛЕДАТЕ ЯКО "ГЕРБ"

Добро утро! Честита Баба Марта! Да сте бели и червени и да са отворени коридорите зелени.

Пиша ви рано, за да може отрано да станете, да си измиете очите, да ви закичат една мартеничка и да сядате пред телевизора. Защото влизаме в кампания и започва шоуто на "ГЕРБ".

Както сами виждате, по трите национални телевизии тази сутрин може ДА ГЛЕДАТЕ ЯКО "ГЕРБ". Проф. Костадин Ангелов, политическата патерица Румен Христов и министър Христо Терзийски. Само ще припомня, че г-н Терзийски беше казал през лятото, че е нормално близо до "Осемте джуджета" да има патрулка, защото това било улица в центъра на София. Макар всички да знаем улици в центъра, на които няма патрулки.

Също така ще ви припомня, че г-н Терзийски допусна полицейско насилие по време на протестите.

Ама, кой ти помни бе, братче! Па и какво значение има, когато ефира е наш, в смисъл, техен. Цялата първомартенска сутрин ще премине под знака на "ГЕРБ".

После всички вие ще излезете, ще отидете на работа, защото всички имат работа, тъй като стабилността е налице и върху нас вали дъжд от пари.

Тази вечер отварят и заведенията. Всички ние сме готови да изхарчим поне по няколкостотин лева по барове и ресторанти, защото за всички нас парите не са проблем. Веднъж се живее. И нашият късмет е, че това "веднъж" ни се е паднало по времето на доктор хонорис кауза инженер генерал Бойко Борисов. Наздраве!

Обаче, преди да се юрнем по заведенията, ние ще се приберем. Да си облечем новите скъпи дрехи, защото всички сме богато облечени. Да си сложим новите обувки, които да разтъпчем по елегантно ремонтираните улици.

И, докато се подготвяме да излизаме, докато се натокваме и напилваме, може да си пуснем телевизора, ей така, за фон.

И ТАМ ЩЕ ВИДИМ ВЕЧЕРНАТА АТАКА НА "ГЕРБ". В 17:30 ще говори националното богатство Десислава Танева. Нейното участие е насочено към хората, които са на работа до 17:00 часа.

Само ще припомня, че Десислава Танева беше казала: "Да не се хвалим какви измамници сме с евросубсидиите, защото Европейската комисия може да спре парите".

Ама, кой ти помни. Пък и никой не се учудва.

Пропуснали сте Десислава Танева!? Замотали сте се нещо и не сте се прибрали да я гледате!?

Няма проблем. Тогава в 18:30 цъкате на БНТ1, обществената телевизия, където голямата пловдивска общественичка Дани Каназирева ще облъчва обществото в плюсовете от стабилността.

По трите национални телевизии днес "ГЕРБ" представя ПЕТИМА СВОИ ВОДАЧИ НА ЛИСТИ. Много ми е любопитно колко от тях ще имат опонент в студиото.

Така изглежда свободата на словото в България през 2021-ва. Колкото повече "ГЕРБ", толкова повече 111-то място (че и надолу) по медийна свобода.

P.S. Наистина не разбирам защо "ГЕРБ" информират къде можем да ги гледаме при положение, че по националните телевизии в тия пояси очевидно друго няма за гледане.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари