ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Русе

6
Моля ви, г-н Даскалов, не използвайте заучени клишета!
Моля ви, г-н Даскалов, не използвайте заучени клишета!

Росен Даскалов стартира кампанията на ГЕРБ с предизборна публикация в социалната мрежа.

Новата политика на ГЕРБ съвпадала с възгледите му за развитието на града близо до хората. Щели да решат проблемите с околната среда и да запазят младите хора в Русе.

Моля ви, г-н Даскалов, не използвайте заучени клишета!

Ако искате да бъдете разбрани от обществото, кажете какво точно мислите да предприемете за решаването на проблемите с мръсния въздух. Кажете ни, как точно ще запазите младите хора в Русе, защото сме се наслушали на празни приказки преди избори. 

Не е тайна за русенци, че точно партия ГЕРБ е основната спирачка за референдума за чиста околна среда в Русе. Не може и не бива да се подигравате с очакванията на хората, които са лъгани толкова много години от стари и нови политици без съвест и морал.

"Здравейте, 

Аз съм Росен Даскалов. Предприемач и социално отговорен русенец. 

И преди да стана Общински координатор на ПП ГЕРБ съм се занимавал с обществена дейност, основно в сферата, в която работя, а именно обучение на деца по безопасно шофиране, картинг и автомобилни състезания. Приех предизвикателството, защото мога да бъда полезен и заедно да направим средата, в която живеем по-добра за всички русенци. 

Новата надграждаща политика на ГЕРБ съвпада с възгледите ми за развитието на града близо до хората. Отварянето ни към гражданите, решаването на проблемите с околната среда, ангажирането на бизнеса като социално отговорен за работа с учениците и тяхната по-нататъшна реализация. Целта е да запазим младите хора в нашия град, да мечтаят, работят и осъзнато да изберат да останат в Русе

Ще насърчим русенци да са активни, да подават сигнали и предложения, ще се ангажираме да получават обратна връзка. 

Предлагаме подкрепата си за всеки млад човек и даваме властта в ръцете на гражданите. Защото Русе е на русенци!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари