ГЕРБ срещу Иван Шишков: Обвиняват регионалния министър за плащанията за пътища

0
От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на плащанията, извършени от служебния кабинет
От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на плащанията, извършени от служебния кабинет

От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на плащанията, извършени от служебния кабинет

ГЕРБ с обвинения към регионалния министър Иван Шишков, заради разплащането за изграждане и ремонт на пътища. От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на плащанията, извършени от служебния кабинет, които да бъдат извършени от две независими лаборатории - българска и немска, предава NOVA. Вече седмица, от ГЕРБ чакали представители от Агенция „Пътна инфраструктура”, с които да бъде установено законосъобразното вземане на проби от обектите.

Според регионалния министър Иван Шишков е учудващо, защо сега, след като от партията на Бойко Борисов не са на власт, говорят за независими експертизи.

„Тъй като не вярваме на обективната преценка и на обективната преценка на АПИ и новата бухалка на служебната власт и специално на министър Шишков - ДНСК, ние сме внесли искане да бъдат проверени пътища, възлагани и изпълнявани в последните две години. Всичките те обаче са разплатени от служебния кабинет последните няколко месеца и последните 2 години”, заяви Николай Нанков, ГЕРБ.

ДНСК не е бухалка. Тя е институцията, която си върши работата. Тя изглежда бухалка, когато вади фактите, а фактите обаче не представляват бухалка. Периодично правя проверки, ще продължа да правя проверки. Странното е защо сега, след като ГЕРБ не е на власт, говори за независими експертизи?”,попита регионалният министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари