ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за председател единодушно

1
"За" гласуваха 943 делегати, без "против" и въздържали се
"За" гласуваха 943 делегати, без "против" и въздържали се Снимка: Фейсбук

ПП ГЕРБ преизбра за председател на партията Бойко Борисов.

"За" гласуваха 943 делегати, без "против" и въздържали се.

"По време на война командирите не се сменят, затова предлагам за зам.-председатели Даниел Митов и Томислав Дончев", каза Борисов.

 

Борисов предложи за членове на Изпълнителната комисия Делян Добрев, Даниела Дариткова, Живко Тодоров, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов, Цвета Караянчева, Иван Тотев, Деница Сачева, Костадин Ангелов.

"Нека да благодарим на българските лекари, сестри, лаборанти, санитари, които се бориха и бяха на първа линия по време на Ковид кризата", заяви Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Една година без реални мерки срещу Ковид-19, завоювахме второ място след африканска държава по смъртност, а излизаха с призиви за борба с демографската криза, а ние сме с най-голяма смъртност без мерки. Кацаров раздаваше златни медали за справяне с Ковид кризата, а ние месеци наред сме първи и втори по смъртност", подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Мерак кат има...
    Щом не ще да бъде "Почетен председател на ..." като Сокола и да дърпа конците в сянка, значи пак се цели ... я, за Премиер, я, за Президент - зер келепир има в тая работа!
  • 9
    1
    бре, бре, бре
    Да не би соца да се е завърнал! При него обаче се избираха с 99.99%. Ако ББ се завърне във властта, пак 4 години няма да има увеличение на пенсиите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари