ГЕРБ няма да номинира Йорданка Фандъкова за кмет на София

0
Кметове на ГЕРБ няма да бъдат издигнати на предстоящите местни избори
Кметове на ГЕРБ няма да бъдат издигнати на предстоящите местни избори Снимка: БГНЕС

Кметове на ГЕРБ няма да бъдат издигнати на предстоящите местни избори

ГЕРБ няма да издига Йорданка Фандъкова за кмет на София на следващите местни избори. Това стана ясно от изказване на партийния лидер в Пловдив. Бойко Борисов посети града под тепетата, където придружен от кмета Здравко Иванов разгледа строежа на новата пречиствателна станция, предаде репортер на Агенция Фокус.

В отговор на журналистически въпроси, председателят на ГЕРБ обясни, че Иванов също няма да бъде издигнат за нов мандат. Същото важи и за кмета на Бургас - Димитър Николов.

"Здравко Димитров има пълната подкрепа на партията. Като почне човек да се лекува много има и болежки. Говорихме преди месец, че си довършва мандата, бензиностанциите, детските градини и след това си остава да работи в партията. Така и за кмета на Бургас, така и с кмета на София. Сега е важно да работим за партията", обясни Бойко Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    оня
    Мииии сбогом.
  • 6
    1
    русенец
    Предлагам да се издигне кандидатурата на другаря Пенчо Милков за кмет на София, защото така им се пада!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари