ГЕРБ издига Калфин за президент?

0
Вярвам в тезата, че АБВ и ГЕРБ водят преговори за обща кандидатура на Ивайло Калфин за президент
Вярвам в тезата, че АБВ и ГЕРБ водят преговори за обща кандидатура на Ивайло Калфин за президент Снимка: Булфото / Архив

Вярвам в тезата, че АБВ и ГЕРБ водят преговори за обща кандидатура на Ивайло Калфин за президент.

Росен Плевнелиев вече е извън играта и не влиза в схемата. Той трябва да е благодарен, че изкара един мандат. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV лидерът на Движение 21 Татяна Дончева.

Скандалът с ДПС и изключването на Лютви Местан помогна на Бойко Борисов да се изкара обединител и защитник на нацията. Той винаги се е заигравал с темата Турция и нейните лидери. Това рано или късно ще има ресто. "Яневагейт" също е вадене на усмивки от старите ленти. От самото начало Борисов твърди, че тези записи са фалшиви и ние няма да ги коментираме. Висшият съдебен съвет прие тази теза, защото там има определени хора, които са откровени прислужници на премиера., заяви тя.

Този ВСС е избран, за да прислужва. Аз мисля, че няколко души от ВСС са пратили SMS-а на Борисов, за да се надбягват с времето и да са първи, разкри Дончева.

Аз не мога да разбера как Яне Янев е съветник по правните въпроси на Борисов. Какво е направил този човек? Неговата борба с корупцията отмина като Халеевата комета. Аз съм сигурна, че изпълнителната власт се намесва в назначенията в съдебната власт. Пример за това е съпругата на Янев. В съдебната система има лица, които искат да не бъдат слугинаж, но те не могат да се впишат там. Всички останали са в кюпа и всеки ден фабрикуват по няколко простотии, категорична беше тя.

"Съдебната реформа застрашава персонално Борисов, защото ще извади миналото и настоящето му, което той не иска да стане", посочи Татяна Дончева. По нейните думи новият министър на правосъдието Екатерина Захариева е паднала от луната. "Може да изглади изречение, но просто има диплома за юрист, тя е била Н-ският юрисконсулт в едно министерство", допълни Дончева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари