ГЕРБ: Има заплаха за националната сигурност. Ще пуснем сигнал до ДАНС, ОЛАФ и МВР

1
Извънреден брифинг на ГЕРБ
Извънреден брифинг на ГЕРБ

Извънреден брифинг на ГЕРБ

На извънреден брифинг ГЕРБ разкриха подробности за меморандума в областта на енергетиката с компаниите IP3 и Gemcorp.

Причината е откриване на нови данни и документи, от които стана ясно, че меморандумът с Gemcorp не е прекрекратен.

По думите на Десислава Трифонова министър Александър Николов на 27 юли казва, че едностранно е прекратен меморандумът. Това не е така. Gemcorp е фирма фантом, за която няма данни. Вместо да го прекрати, изпраща писмо само по мейл, с което ги кани на двустранни срещи, ако компанията желае, за да уреждат в бъдеще взаимоотношенията си, предаде Агенция "Фокус".

"Меморандумът с Gemcorp е опит за приватизация на енергетиката", категорична беше Трифонова. "Той е подписан на хвърчащ лист. Самата офшорка не фигурира. Далаверата за 1 млн. долара. – АЕЦ "Белене", "Козлодуй", Мариците само е потулена", добави тя.

"Смятаме, че има заплаха за националната сигурност. Ще пуснем сигнал до ДАНС, ОЛАФ и МВР", заяви Делян Добрев.

ГЕРБ подозират, че са били унищожавани документи за прикриване на следите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    сащ е агресор
    Заплаха на националната сигурност са герб, пп-тата, дб-тата, дпс-тата! Изпращането на оръжие за агресора усрайна е заплаха за националната сигурност на България! Но русофобникът румен радеф не наложи вето за изпращането на оръжие за усрайна!
  • 4
    4
    робин худ
    Ей герберасти Гинка като купи енергодружеството нищо не казахте мърши няма такива боклуци като вас купихте машините за гласуване вие сега ревете че искате хартиена бюлетина щото малоумните орки не могат да гласуват с тях и греда също и мъртавците нали те гласуваха толкова години за вас
  • 2
    3
    Гкщи
    Тоя наистина съвсем изпращя! Вече се чуди какви да ги реди! Осигурете муподобаваща медицинска помощ!!!
  • 6
    2
    Въпрос
    Този дърт, погрознял, дебел, подут, подпухнал толуп от Банкя, който беше спипан по гол гъз с пищов, презервативи и огромно количество недекларирана валута с неустановен произход, ЗАЩО НЕ Е ТИКНАТ В ПАНДИЗА, КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО? ТОВА ЛИ Е ПРОКЛЕТАТА ВИ ДЪРЖАВА БЕ ПОМИЯРИ - НЕВИННИ ХОРА КАТО ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА СА НАТОПЕНИ И ТИКНАТИ В ЗАТВОРА ОТ ГЕРБАДЖИИТЕ ЧРЕЗ ПОДХВЪРЛЕНИ ПАРИ, А МАФИОТИ КАТО БОКО-ТИКВАТА - СПИПАНИ СЪС СНИМКИ, ВМЕСТО ДА СА В ПАНДИЗА, ТЕ СИ ВЕЯТ ЗАДНИЦИТЕ ПО МЕДИИТЕ ДА РЪСЯТ АКЪЛИ...
  • 7
    1
    Пушилка
    Айде стига глупости и децата знаят, че меморандум е документ, в който няма задължителен характер, а пожелателен. И в него се записват само добри намерения, без правна стойност, тъй че ГЕРБ да си търсят нова глупава дъвка за дъвчене, пред заблудения си електорат .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари