ГЕРБ губи катастрофално в София

3
Партията на Бойко Борисов печели почти два пъти по-малко гласове в София от ПП-ДБ
Партията на Бойко Борисов печели почти два пъти по-малко гласове в София от ПП-ДБ

В столицата 26% от гласувалите са дали вота си за ГЕРБ, а 44% - за коалицията ПП-ДБ

Партията на Бойко Борисов печели почти два пъти по-малко гласове в София от основния си конкурент "Продължаваме промяната"-"Демократична България", сочат данните на "Алфа Рисърч" от екзитполовете, цитирана от "Дневник".

На изборите през октомври силите на ГЕРБ и "Продължаваме промяната", която тогава сама се яви, бяха практически изравнени.

Според данните сега в София 26% от гласувалите са дали вота си за ГЕРБ, а 44% - за коалицията. В селата съотношението е точно обратното.

В областните градове силите са почти изравнени - 28% за ГЕРБ срещу 29% за коалицията каквато бе ситуацията и през есента. В същото време националистите от "Възраждане" печелят най-много гласове тъкмо в областните градове. За свиващия се електорат на БСП най-успешно е представянето в малките градове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    боко-свинята
    ле-ле, тая банкянска свиня вече е много дебел, дърт, и грозен - тоя тулуп ще плаши политическите ни партньори от Европа. Тоя дърт и прост банкянски дебелак трябва да бъде изритан окончателно от политиката... ни е българите не щем такива гербаджийски грозилища да ни излагат пред чужденците в Европата... манете го тоя тулуп... прилича на австралопитек...
  • 7
    1
    Да,България
    Сега ще ви наредим паветата както трябва
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари