Георги Зафиров: Бедният български народ изхранва целия общински партиен елит на ГЕРБ

2
Бойко да спре да се хвали, че имал толкова много общински съветници на държавна хранилка
Бойко да спре да се хвали, че имал толкова много общински съветници на държавна хранилка Снимка: Бойко Борисов / Facebook

Бойко да спре да се хвали, че имал толкова много общински съветници на държавна хранилка

Днес гледам, че Борисов се хвали, че имал 1500 местни депутати по общините в България. Сега господа избиратели, вадете елките и смятайте. Заплатата на един общински съветник е минимум 1000 лв, това прави около 1 500 000 лв месечно. Сега умножете сумата по 48 месеца (четири години е мандата на един общински съветник) и ще получите колосалната сума от 72 000 000 лв . Тоест бедният български народ изхранва и целия общински партиен елит на Герб. Ако ви пусна снимки от возилата на общинските съветници от Герб в Приморско ще разберете, че на този автопарк може да завидят и в Германия.

Та Бойко да спре да се хвали, че имал толкова много общински съветници на държавна хранилка.

Впрочем, който спечели местните избори в София, печели България. Да размениш София за Приморско си е чист професионализъм. Възходът на Герб приключва на тези местни избори. В община Тунджа-Ямболско, дори Герб не я добута до балотаж, в София също. В Ямбол пък се срина тотално.

Честито г-н Борисов, напът си да изгубиш и община Елхово!

Георги Зафиров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    До 2
    А кой е НОЙ, госте? Оня с ковчега по време на библейския потоп? Но явно не си чувал нито за Ной, нито нито за Националния осигурителен институт - НОИ! Потресаващо е колко неграмотници са най-активни в коментарите тук. Същите, които вчера бяха възмутени от това, че дейците на изкуствата и културата отказват да останат на хляб и вода. Един даже се хвалеше, колко кила киреч, пардон - теракота, можел да мъкне, за разлика от интелектуалците. Не народ, а мърша, беше казал поетът.
  • 5
    4
    Мнение
    И като се има предвид герберастките СИК, колко бюлетини са направили невалидни, за да си набутат хората, тез пари трябва да се избият от някъде.
  • 4
    3
    Indianec v BG
    И какво произвеждат споменатите 700-800000, като 1/2 от тях са услуги, транспорт и търговия. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ, износ на технологии и внос на капитали движат нещата. Хау!
  • 11
    2
    Гост
    Не бедният български народ ,а......700 -800 000 (само толкова са всъщност наистина произвежданите работещи ,допринасящи в частния бизнес ) изхранват останалия Бг народ .който включва 2,5млн.пенсионери,полицаи,военни,пожарникари,надзиратели,общ.администрация ,НАП,НОЙ,Здр.каса,,актьори,артисти,инвалиди ,безработни,учители,доктори ,мед.сестри,статистици,синоптици,и др. Проблема не е в гореспоменатите (във всяка държ.ги има )проблема е в лошото съотношение между тези 700 000 ,и останалите.Само 1/7ма (частн.фирми)от насел движи икономиката на БгМного народ избяга да работи навън.Другите чакат на хазната.Моля гореспоменатите да не се засягат!
  • -1
    1
    любопитен
    Искам да съм общински съветник в Руен или Трекляно. Щом дават 1000 лева заплата. Ама надали. Някой път човек в злобата си, пише глупости. А относно София, нека е честито на софиянци бъдещият им кмет с произпод от Държавна сигурност. Личен подарък за синя София от другарите Бойкикев и генерал Атанасов.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари