Георги Свиленски: Ревизията да започне с последните 4 години от управлението на Борисов

0
БСП няма да иска постове в правителство, сформирано от "Има такъв народ"
БСП няма да иска постове в правителство, сформирано от "Има такъв народ" Снимка: БГНЕС

"Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да започне първо с последните 4 години от управлението на Бойко Борисов"

Това заяви пред БНР Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на "БСП за България". Той изказа мнение, че предложението да се направи проверка на управлението на страната през последните 10 години е било с цел да се затрудни работата на комисията.

По думите му ерата ГЕРБ не е приключила, а е направена само една крачка към това партията на Борисов да бъде отстранена от властта:

"Ако в парламента не се продължи с политиката на възстановяване на държавността, ерата Борисов много бързо ще се завърне".

Свиленски беше категоричен, че бързи предсрочни избори ще върнат ГЕРБ и Бойко Борисов отново на власт, защото ще се направят по същите правила и със същата администрация:

"Призовавам партиите, които говорят, че искат промяна, да положат усилие Борисов и мнозинството му да бъде доотстранени от властта, а след това да се пристъпи към предсрочни избори".

В предаването "Неделя 150" заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" потвърди решението на партията да подкрепят правителство с мандата на "Има такъв народ", но не безусловно и без БСП да искат постове в него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари