Георги Семерджиев карал с включена полицейска лампа в момента на катастрофата на „Черни връх”

0
Делото срещу него започва на 29 ноември
Делото срещу него започва на 29 ноември Снимка: БГНЕС

Делото срещу него започва на 29 ноември

Георги Семерджиев е шофирал без книжка, под въздействието на наркотици и с включена полицейска лампа на колата си в момента на катастрофата на бул. "Черни връх" в София, предаде NOVA.

В началото на юли джипът му помете две момичета, които загинаха на място. Колата се е движела със 166 км/ч в нощта на инцидента. Шофьорът е минал и на червен светофар, показа експертиза, направена във връзка с разследването.

Делото срещу Семерджиев започва на 29 ноември. За тогава е насрочено разпоредителното заседание. Преди дни обвинителният акт бе внесен в съда, а делото - разпределено на случаен принцип на съдия Стефан Милев.

Семерджиев е обвиняем за пет престъпления и се намира в ареста от няколко месеца.

По случая бяха разпитани близо 70 свидетели. Вътрешната проверка в МВР установи, че трима началници на районни управления и бивш ръководител на сектор "Пътна полиция" са осигурявали "полицейски чадър" над Семерджиев. Също така са образувани 44 дисциплинарни производства срещу полицаи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    доктора
    Стига ни правихте на луди. Това с полицейските светлини беше ясно от денят на катастрофата като изтекоха кадрите от камерите. Сега ще се чудите колко да бавите и проточвате нещата нали ? Ако беше някой нормален човечец до сега да е в пандиза от месеци.
  • 10
    1
    К'во дело?!!
    Застреляйте го тоя изрод, бе! И изпратете сметката за куршума на майка му, да я плати!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари