Георги Рачев: Време е за плаж

0
Тук-там ще прдкапе някоя капка дъжд. Топло е и няма да има изненади, каза проф. Рачев
Тук-там ще прдкапе някоя капка дъжд. Топло е и няма да има изненади, каза проф. Рачев

Тук-там ще прдкапе някоя капка дъжд. Топло е и няма да има изненади, каза проф. Рачев

Продължава да се затопля. Евентуално обаче през България ще премине студен фронт през следващите дни. „Ще се създаде една валежна обстановка, която много прилича на старата, но няма да бъде в този размах и интензитет“, каза проф. Георги Рачев в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Според него ни очаква хубаво време, но и леко капризно – с кратки превалявания. Градушките ще са на изолирани места. Валежи ще има до неделя вечерта, като те ще са по-интензивни в Югозападна България.

„В столицата ще е топло и слънчево, като захлаждане ще има в събота и неделя, но не вярвам температурите да паднат толко ниско. До края на месеца обаче ще е топло и приятно“, каза още той.

Проф. Рачев поясни, че времето в Гърция е приятно за море – 9-10 часа е слънчевото греене там. В неделя и там се очакват леки превалявания. Температурите са идеални за по-дълъг престой на плажа, каза още той.

14-дневната прогноза за българското Черноморие също е подходяща за плаж. „Нищо съществено като валежи – тук-там ще прикапе някоя капка дъжд. Топло е и няма да има изненади“, категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари