Георги Рачев: Скоро слагаме джапанки

2
Oще през юни ще става за море
Oще през юни ще става за море

Oще през юни ще става за море

Март е, нищо феноменално, вчера в планините по високото натрупа 20-50 см сняг. Циклон от Санкт Петербург ще свали малко температурите с градус-два в неделя, прогнозира климатологът проф. Георги Рачев по bTV.

Захлаждането няма да е драстично, успокои той. По думите му в София ще е около 14 градуса, от вторник леко захлаждане, после пак малко затопляне - нагоре-надолу до края на месеца.

"Като излезеш на слънце обаче, веднага се усеща", подчерта Рачев.

"Слънцето в момента е практически на Екватора, кулминира и бавничко си идва към нас, за да сложим окончателно джапанки", отбеляза Рачев.

Професорът заяви още, че днес ще е малко по-топло в сравнение с вчерашния ден, когато си е било направо хладно.

Предстои и затопляне в събота, неделя и понеделник, като температурата в София ще достигне 14 градуса, на другите места ще бъде и малко по-топло.

След това във вторник и сряда ще има захлаждане, за което говорех, но няма да е толкова студено на фона на това топло време и ще стане само с градус надолу, прогнозира Рачев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари