Георги Първанов готви ново ляво обединение

0
Политическият проект е обявен с името "Лява България"
Политическият проект е обявен с името "Лява България"

Политическият проект е обявен с името "Лява България"

Готви се нов ляв проект на политическата сцена у нас, съобщава NOVA. В Националния дворец на културата днес предстои да бъде учредено обединение, което да се бори за левите идеи. Сред поканените са лидерите на партия АБВ, „Изправи се, България”, „Движение 21” и други. Един от инициаторите е президентът (2002 - 2012 г.) Георги Първанов.

Новата политическа идея стана причина лидерът на социалистите Корнелия Нинова да излезе с призив към поканените партии, сдружения и политици да се върнат в редиците на БСП. Тя обърна внимание, че всички те са напуснали столетницата преди години и сега могат да се завърнат, за да сформират истинско ляво обединение.

В поканата за днешната дискусия проектът е обявен с името "Лява България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Гост
    Пак ли нов ****** със стари *****?
  • 2
    3
    Стоил Стоев
    Проекта на Г.Пъряанов хора правете и струвайте ще ви подкрепим ,но имайте в предвид Ако има обединение,това да е без К.Нинова и без ПП Киро коня и Асен.Те мечтаят да заемат нишата на лявото,щото са бая обратни и много гладни хора без работа и пари.Имяйте го в предвид за да се защитите достойно?!? Тези боклуци са всеядни помияри!!
  • 15
    2
    Курнел
    Не се наяде бре
  • 14
    1
    Хахаха,
    щото последното му обединение пожъна такъв небивал успех!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари