Георги Кръстев: Прекомерното политизиране на трагедията от последната седмица не води до нищо добро

0
В момента са ни необходими трезво мислене, разум и диалог, вслушване в мнението и предложенията на експерти, заяви русенският депутат
В момента са ни необходими трезво мислене, разум и диалог, вслушване в мнението и предложенията на експерти, заяви русенският депутат Снимка: Фейсбук

В момента са ни необходими трезво мислене, разум и диалог, вслушване в мнението и предложенията на експерти, заяви русенският депутат

Русенският народен представител от ГЕРБ - СДС Георги Кръстев се похвали във Фейсбук профила си, че предложението му да се поиска становище от всички заинтересовани страни по внесените законопроекти за изменение и допълнение на Закона за движението по пътищата на днешното си първо заседание Комисията по транспорта и съобщения, в която той членува, е прието.

Ето какво още пише той:

Необходими са бързи, смели и ефективни решения за предотвратяване на пътните нарушения, които водят до загубата на човешки животи и траур за множество семейства.

Прекомерното политизиране на трагедията от последната седмица, освен че граничи с моралното и етичното, не води и до нищо добро, а само до гръмки предложения и панически мерки на парче, които не решават проблема, а могат само да го задълбочат.

Законопроектът на ГЕРБ-СДС акцентира върху реалната нужда от контрол, стриктно прилагане на правилата, по-ефективна система за отчитане и наказание на нарушенията, обработка и обмен на данни и информация, повече правомощия и по-голям кръг от лица за санкциониране.

В момента са ни необходими трезво мислене, разум и диалог, вслушване в мнението и предложенията на експерти с дългогодишен опит в сферата на пътната безопасност и политическа воля за реална превенция на закононарушенията“, коментира Георги Кръстев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    10
    Майка
    Докато го гледах този младеж, година по-голям от сина ми, колко уверено се изказва от парламентарната трибуна, се чудих, къде сбърках аз, че моят син блъска да решава задачи в чужд университет.
  • 10
    9
    до 8
    Защо мислиш, че някой съзнателно е гласувал за този? Та нали ГЕРБ, БСП и ДПС толкова ожесточено се бориха да върнат хартиените бюлетини, че да могат лесно да си пазаруват избори. За малко да се случи нещо, ама изпуснахме шанса. Занапред не очаквайте да се подобри нещо!
  • 24
    8
    Русенец
    Изумен съм какви хора стават депутати ( като мамин Гошко), изумен съм още повече какви малоумници са гласували за това дете ( без ден трудов стаж и незавършил висше образование даже) и чакайте в Русе нещо да се случи, да има промяна за по-добро... От малките решения зависят големите неща ! С такива депутати не очаквайте промяна за по-добро в Русе!!!
  • 23
    7
    ОЗАДАЧЕН
    Ти малоумнико, незавършил още дори тъпия русенски ПУЦ, в качеството на какъв изказваш мнение? Мълчи си там, скатавай се, чакай Нунев да ти каже кво да говориш и не си отваряй лайняната гербаджийска уста!!
  • 24
    6
    Тролейбусни превози
    "Разбирач" като майка си. Тя оправи транспорта в Русе, той ще оправи нещата в страната. Ще задмине "Чичо Съби" от Еконта.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари