Георги Христов идва за концерт в Русе

0

Броени дни остават до концерта на Георги Христов в Русе. Шоуто ще бъде на 23 октомври в новооткритата многофункционална зала „Канев Център” от 19.00ч.

В абсолютния лайф ще вземе участие и бендът на поп звездата „Черно и бяло”. Билети се продават на касата на залата в Русенския университет.

Вчера (14 октомври) певецът стартира от Плевен есенния лъч на Националното си турне – 2014г. Концертът там премина с феноменален успех. Залата на културния център на града – красивия драматичен театър „Иван Радоев”, бе изпълнена до краен предел от почитатели на поп идола, които го посрещнаха и изпратиха на крака с пламенни аплодисменти, усмивки и неспирни адмирации.

За пореден път феновете на певеца останаха очаровани от безупречните му живи изпълнения, от искреността и отдадеността му… От онази хармония, която възниква само между истинския голям талант и артист и неговата публика, която има сетивата и е в състояние да оцени и награди класата и естетиката му. Седем биса, необятна любов и неутолима жажда за още…

В Русе Георги Христов идва със същата програма и ще пее за своите почитатели отново с този плам, ненадминат професионализъм и споделена любов! Ценителите на стойностната популярна музика ще имат шанса да се насладят на едни от най-големите хитове на любимия си певец, както и на някои от новите му композиции, които не са звучали на русенска сцена. Феновете могат да се надяват да чуят предпремиерно и най-новия сингъл „Изгарям”, който тръгна в национален ефир на Международния ден на музиката – 1 октомври, и който ще даде име на предстоящия албум на музиканта. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари