Георги Харизанов: Не виждам защо на напускащите лелки-на-гише не им даваме по 36 заплати или 150 бона

0
Тая дигитализация им уби хлебеца - всичко живо си върши работа онлайн и никой не чака за печатче
Тая дигитализация им уби хлебеца - всичко живо си върши работа онлайн и никой не чака за печатче Снимка: Георги Харизанов / Facebook

Тая дигитализация им уби хлебеца - всичко живо си върши работа онлайн и никой не чака за печатче

Не виждам защо и на напускащите пощите да не им даваме по 36 заплати или 150 бона. Тоя интернет им съсипа прехраната - вече няма ни писма, ни вестници.

Не виждам защо и на напускащите лелки-на-гише не им даваме по 36 заплати или 150 бона. Тая дигитализация им уби хлебеца - всичко живо си върши работа онлайн и никой не чака за печатче.

Изобщо не виждам защо всички не получат по едни 36 заплати или 150 бона - яжте, пийте, държавата черпи. После ще мислим откъде да се съберат наново тия пари, за да има и за всичко останало.

Oh, wait… От нас?

Георги Харизанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    И в допълнение
    А този хипопотам Георги Харизанов е от най-долните Боковски подлоги, обаче още го канят в ББТВ, включително тези дни. (абревиатурата не е сгрешена)
  • 7
    2
    До 1
    Това е ирония. Всъщност става дума за ония питеци въглищарите, на които Боко обеща да вземат накуп 36 заплати, ако напуснат сега. Естествено, това са от нашите пари. И щом си сметнал - това съм им заплатите - около 4000. По последни данни на НСИ в енергетиката вземат средни заплати веднага след IT сектора - на второ място в страната! Но не искат да се преквалифицират, не искат да изтърват кокала. И в момента са блокирали държавата, начело с мафиотските синдикати. Някой още да ги подкрепя?
  • 9
    1
    Аз
    150 бона делено на 36 заплати прави една заплата да е 4100 лева. А ми лелките на гише не вземат толкова пари. Г-н Харизанов, нещо послъгвате май...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари