Георги Георгиев: Властта е наркотик, но и отрова. Слаби са ни политиците, не устояват

2
Мафията е жива. Битката продължава. Стягайте се!
Мафията е жива. Битката продължава. Стягайте се!

Гешев е главен прокурор. Цацаров е шеф на КПКОНПИ. Кошлуков е шеф на БНТ. СС продължава да пази мафията и слугите и. СЕМ продължава да пази Кошлуков. Пламен Георгиев си е все така консул в Испания. Борисов пак обикаля с джипката и мисирките му припяват. Нито една реформа не е започнала. Нито едно обвинение за корупция. Нито един осъден за корупция. Не вали дъжд, това е от политиците, които се плюят помежду си.

Мафията е жива.

Битката продължава. Сега ролята на БОЕЦ и гражданите е по важна от всякога. Да не позволим подмяната и да ги принудим да започнат промяната. Никога повече ГЕРБ, ДПС, БСП и останалите ченгеджийници не трябва да управляват България. А тези, които управляват, трябва да приемат гражданското общество, като фактор, с който да се съобразяват. Модела на граждански контрол върху управлението, който БОЕЦ налагаме е гаранцията, че политиците ще защитават интересите на гражданите и че няма да се завъртим отново в омагьосания кръг на мафията, задкулисието и корупцията.

Властта е наркотик, но и отрова. Слаби са ни политиците, не устояват. Не им стигат силите, волята и куража. Активното гражданско общество е противоотровата.

Много работа и битки ни чакат още. Стягайте се.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари