Георги Георгиев: Не съм отправял заплахи, сменете ми мярката, имам малко дете

0
Той отговаря за две обвинения - нанасяне на средна телесна повреда и шест заплахи с убийство
Той отговаря за две обвинения - нанасяне на средна телесна повреда и шест заплахи с убийство Видео: NOVA

Той отговаря за две обвинения - нанасяне на средна телесна повреда и шест заплахи с убийство

Не съм отправял заплахи и не съм запознат с делото”. Това каза в съдебната зала заподозреният за обезобразяване на Дебора Михайлова с макетен нож Георги Георгиев, предаде NOVA.

Той обжалва оставането си в ареста пред Окръжният съд в Стара Загора. 26-годишният мъж е обвинен за посегателство срещу 18-годишната си бивша приятелка. Тя е със счупен нос и 400 шева по тялото, след множество прорезни рани.

Прокуратурата обаче настоява обвиненият да остане в ареста. Според защитата адв. Петко Кънев посочи, че това е „класически пример как не трябва да функционира съдебната система”. По думите на юриста има сериозен обществен и медиен натиск за задържане на клиента му на всяка цена. Защитникът на Георгиев призова съдът да се абстрахира от общественото мнение и да постанови решение по убеждение.

Моля да смените мярката ми с по-лека! Имам малко дете, което се нуждае от моята подкрепа. Не съм се укривал и ще се явявам на всички призовки”, каза още пред съдията обвиняемият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    СвръхАз
    Омекнаха му капачките на тоя! Аз като казвам, че е бъзльо...Кои знае бате манго с паламарката през устата колко го е шамарил в ареста! Цървул! Да попроституира в белене десеттина годинки, после да си знае мястото!
  • 8
    1
    Дгд
    Долен престъпник. Там ти е мястото
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари