Георги Георгиев има дъщеричка

2
Младият мъж бил охранител на дискотека и тренирал бойни изкуства
Младият мъж бил охранител на дискотека и тренирал бойни изкуства Снимка: Фейсбук

Младият мъж бил охранител на дискотека и тренирал бойни изкуства

26-годишният Георги Георгиев не желае да разговаря с медиите.

Това стана ясно днес, след като репортер посети къщата в старозагорското село Братя Кунчеви, където той живее с родителите си. Вътре видимо е имало хора, но никой не е излязал да разговаря с екипа въпреки настоятелните покани, отбелязват от в. "24 часа".

Мъжът е обвиняем по досъдебното производство по случая с 18-годишното момиче от Стара Загора, но е на свобода, без да му е наложена каквато и да е мярка за неотклонение.

Негови познати го разпознаха на снимката, за която във Фейсбук се твърди, че е неговата.

Интересно е, че всички вкупом казват, че Георги бил добро момче и че са изненадани от стореното, но в същото време предпочитат да мълчат и да не говорят за него пред журналисти.

Познават го и в съседното село Подслон. Търсели го за съдействие, ако животни на баща му влязат в техни ниви.

Младият мъж бил охранител на дискотека и тренирал бойни изкуства. Помагал и за семейния бизнес. Баща му Николай, известен в района като Пържолата, гледа животни, най-вече коне, е майка му работела в селската поща. За конете стана ясно още от пътната врата, на която е закована подкова - може би за щастие.

Изявявал се като националист, макар че българският трибагреник пред къщата му е разкъсан на ивици.

Георги е разделен с майката на детето си, от която имал дъщеричка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    вгъZроден патреотар
    Поредния бабаит психопат, фен на копейката. То беше ясно де, ама се оказа, че и съдийката и прокурорката също са копейки - фейсбука им гърми от руска пропаганда.
  • 17
    3
    ..ъъ..
    Последно Георги ли е или Галин , че вече се ОБЪРКАХМЕ ??
  • 4
    2
    До: Редактор Петя Георгиева
    А би ли ти ни обяснила, аджеба, какъв е "случая с 18-годишното момиче от Стара Загора"!? Не ми дреме, че там едикой си "не желае да разговаря с медиите". Щото на мене ми е през долния трибуквеник, дали някой или пък че "никой не е излязал да разговаря с екипа въпреки настоятелните покани ..." на някакви си мисирки.
  • 7
    1
    русенец
    Нямам ти най-малка представа за какво иде реч в това словесно излияние.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари