Ген. Димитър Владимиров: Не оневинявам НСО, но е трудно някой от него да направи снимките

1
Ген.Владимиров: "Използва се целенасочена пропаганда срещу НСО. За да отговаря на изискванията, тази служба трябва да се реформира, а не да се предприемат козметични мерки"
Ген.Владимиров: "Използва се целенасочена пропаганда срещу НСО. За да отговаря на изискванията, тази служба трябва да се реформира, а не да се предприемат козметични мерки" Снимка: БГНЕС

"В последните дни се изля много помия върху НСО, въпреки че те си имат кусури, службата се деформира при различните началници", цитира  FROGNEWS генерал Димитър Владимиров

"Промените в Закона за МВР са неправилна стъпка. НСО има своя авторитет, както и международен, а това, че нещата в последно време не стоят добре, не означава, че службата трябва да се закрива. Трябват реформи, но не по този начин да се търсят привилегии“, каза още генералът. 

Според него голяма загадка е защо се предлага избор коя служба за охрана да ползват президент, председател на парламент, вицепрезидент.

Използва се целенасочена пропаганда срещу НСО. За да отговаря на изискванията, тази служба трябва да се реформира, а не да се предприемат козметични мерки“.

Ген. Владимиров коментира, че по случая със снимките, за които се твърди, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, трябва да се установи автентичността на фактите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари