ГДБОП задържа Атанас Мечев - Гаргата

2
Мечев е в МВР - болница заради сърдечни проблеми.
Мечев е в МВР - болница заради сърдечни проблеми.

Атанас Мечев - Гаргата е бил задържан тази нощ при акция на ГДБОП.

Мъжът, който по-рано тази година бе арестуван за групово изнасилване, ще бъде обвинен като лидер на банда за наркотици, предава 24 часа. Тя пласирала дрога в Банско и Разлог. Гаргата е арестуван в дома си в Разлог, заедно с него са задържани и 6-ма дилъри. Открити са и наркотици.

Мечев е в МВР - болница заради сърдечни проблеми.

33-годишният мъж бе в МВР болница и след задържането му по обвинение в групово изнасилване в нощта срещу 5 март. Тогава 29-годишна жена подаде жалба, че Мечев и приятелите му - Йордан Иванов, Ивайло Ценов и Илиян Кръстанов, са я изнасилили в кръчмата “Воеводска среща” в столичния кв. “Драгалевци”. Гаргата бе доведен от болницата в Софийския районен съд на 7 март, след като прокуратурата поиска той и сподвижниците му да останат в ареста.

Съдът обаче пусна и 4-мата срещу гаранции от по 2000 лв. с мотива, че няма никакви доказателства да е участвал в изнасилване освен думите на пострадалата. Държавното обвинение не е атакувало решението на съда, а разследването по случая продължава.

Това ще е второто дело на Гаргата за дрога. Той вече има едно, което се гледа в спецсъда. Срещу него има и обвинения както за групово изнасилване в София тази година, така и за хулиганство на пътя, две седмици след предполагаемото сексуално нападение. Срещу Гаргата има и друго висящо дело за хулиганство на пътя, което се гледа на втора инстанция.

Мъжът също така е и жертва на престъпление - автомобилът му бе запален преди 2 години. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари