ГДБОП и ДАНС провеждат спецакция в Топлофикация - Русе

3
ГДБОП и ДАНС влязоха в редица ТЕЦ и топлофикации в страната
ГДБОП и ДАНС влязоха в редица ТЕЦ и топлофикации в страната Снимка: Facebook

ГДБОП и ДАНС влязоха в редица ТЕЦ и топлофикации в страната

Специализирана полицейска операция на ГДБОП и ДАНС се провежда на територията на 10 града и области у нас, предаде bTV.

Акциите са в София, София-област, Перник, Велико Търново, Габрово, Русе и областите Кюстендил, Хасково, Стара Загора и Бургас.

Те са под надзора на Европейската прокуратура. Извършват се действия по разследване на множество адреси, както и на ТЕЦ “Бобов дол”, ТЕЦ “Брикел”, ТЕЦ “Марица 3”, както и топлофикациите градовете Перник, Габрово, Сливен, Велико Търново, Русе и Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    До русенец
    Абе подкупен, кого мяташ по черешата. Кое не е поскъпнало? Топла вода 16 лв. на кубик нормално ли ти е? Водата ако я имаш с ужасно качество, цвета й постоянно бял. Много често е и хладка, което означава, че плащаш за този дето духа. Месечна сметка за парно януари преди 9 години, преди Ковачки 150лв. Сега в топлите зими не пада под 500лв. И защо софиянци плащат и към момента по малко??? За същото това време ,сградите на по 40-50години рязко почерняха от източната си страна., новите също. И ако ти си от село и от скоро си в града да ти кажа, че не изглеждаха така. А вонята на мърша от ТЕЦ ,от кюспе ли идва или го ползват за екарисаж на всякакви органични и химични боклуци? И всичко това за сметка на здравето и джоба на обикновените хора, а "невинния" Ковачки избягал в Дубай. Колко сте нелепи защитниците му. Все едно не дишате мръсния въздух и не плащате дебелите сметки.
  • 2
    6
    енергия
    Искат да задължат всеки един от нас да им купуваме въглеродните глупости. И това е най малкия проблем. По лошото е че искат да обложат с въглероден данък и храните чрез земеделските производители. Данък за дишане. И така бавно и полека загряват жабите в тенджерата. Докато има тарикати, ще има и говеда.
  • 4
    5
    Айдеееееей
    Направо да продължават с проверките и на всички службогонители на Руситу, като започнат със селяните с двойно гражданство, включително и Лили Бий Ско.
  • 2
    4
    русенец
    До 3 Горят на баба ти гащите! Като не разбираш от нещо не давай мнение! Тези котли могат да горят само въглища. Добавиха малко слънчогледова люспа за да спестят от квоти, които са доста скъпи и за това парното в Русе не поскъпна както в други градове.
  • 8
    3
    Мнение
    Дано има резултат, че тая мизерия, чернилка ,около ТЕЦ не се трае. Вероятно горят и забранени боклуци, съдейки по разнообразните миризми. Само РИОСВ не го забелязват и подушват. Спукаха от проверки околните предприятия, с презумпцията да прикрият Ковачки , а него си го пазят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари