Гърдите на мъжа показват неговата интелигентност

1
Сега вече знаем защо някои мъже разкопчават повече копчета на ризата
Сега вече знаем защо някои мъже разкопчават повече копчета на ризата

Сега вече знаем защо някои мъже разкопчават повече копчета на ризата.

Изследване твърди, че косматите гърди са сигнал за по-висока интелигентност. Психиатърът д-р Айкаракуди Алиас е провел проучване, според което косматите гърди се срещат по-често сред мъжете с по-високо образование. Например лекарите, пише Обекти.бг

Д-р Алиас е изследвал мъже стажант-лекари в САЩ и открил, че 45% от тях са „много космати“. Това е на фона на само 10 процента „много космати“ мъже сред общото население.

Същата зависимост се запазила, когато д-р Алиас сравнил академичния успех на студентите. Сред завършващите инженери отличниците били по-космати от останалите.

Косматите мъже в Менса

Странните свидетелства не спират дотук, дори да ви се иска. Изследване на 117 мъже от дружеството на високоинтелигентните мъже в Менса е установило, че е по-вероятно те да имат по-окосмено тяло от останалите. Най-интелигентните имали косми и по гърба. Това беше достатъчно, нали? Уви, има още.

Д-р Алиас е изследвал телесното окосмяване и на боксьори. Проучвайки снимки на най-добрите боксьори, той открил, че световните шампиони са по-малко космати от останалите. Какво доказва това, няма как да знаем. Че трябва да бъдеш по-малко интелигентен, за да бъдеш световен шампион – противно на всякаква логика? Едва ли.

Айнщайн не е имал телесно окосмяване

Разбира се, както можем да предположим, не всички интелигентни мъже са космати като орангутани. Твърди се, че Айнщайн изобщо не е имал косми по тялото.

И все пак можем да си зададем въпроса как се отнася всичко, казано дотук, към съвременната мода мъжете да се епилират? Дали не се лишават от един горд символ на по-високата си интелигентност? Нека го мисли този, който се интересува. Според нас на всяко изследване, което свързва интелигентността с физически белези, трябва да се гледа с нужната доза скептицизъм.

Източник: ОБЕКТИ.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари