Галена слага край на кариерата си?

0
Певицата слиза от сцената заради дълго майчинство, но май няма да се върне повече на нея
Певицата слиза от сцената заради дълго майчинство, но май няма да се върне повече на нея

Фолкпевицата излиза в дълго майчинство, няма да пее месеци напред, научихме от HotArena.

Изпълнителката излиза в дълго майчинство, след като през миналата седмица даде живот на второто си дете - Александър. Певицата няма запланувани участия през следващите месеци, което е ясен знак, че излиза в творческа пауза.

През последните години стана изключително модерно фолкпевиците да раждат и само след месец-два да се завръщат на сцената. Така направиха Емилия, Кали и Емануела. Галена обаче е решила да загърби професионалните ангажименти и да се отдаде изцяло на семейството си. Отличното финансово състояние на фамилията й улеснява решението й.

Малкият Александър проплака в болницата във Велико Търново на 17 февруари. Галена има и по-голям син - Стефан. Тя обяви радостната вест със снимка във Фейсбук, на която се виждат Галена и мъжът й Галин в кола, а задната седалка е първородният им син, който вече е на 7 годинки. С големи букви на снимката пише: "АЛЕКСАНДЪР СЕ РОДИ".

Навръх щастливото събитие изпълнителката пусна новата си песен Moro mou ("Бебето ми"), която е посветена на наследника й. Клипът ще се върти по телевизия "Планета", без дори изпълнителката да е активна в музикалната си кариера.

В действията на Галена обаче музикални почитатели съзряха по-дълбок план. Тя спира с пеенето за дълъг период, тъй като иска да играе напук на музикалния си продуцент инж. Митко Димитров (Митко Пайнера). Двамата са в обтегнати отношения заради фаворизирането на Преслава и награждаването й за певица на година. Затова и Галена вероятно е решила да спре с участията, за да спрат финансовите постъпления към касата на "Пайнер".

Появи се дори информация, че фолкпевицата изобщо няма да се върне на сцената.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари