Галена и Петър спечелиха имунитет в “Един за друг”

1
Двойката удари рекорден бюджет от 11 000 лева
Двойката удари рекорден бюджет от 11 000 лева Снимка: Един за друг / Facebook

Брокерът Светлозар и съпругата му Гергана останаха втори в седмичното класиране

Веселият фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена завършиха на първо място в седмичното класиране на “Един за друг” с два спечелени залога и рекорден бюджет от 11 000 лв. Веднага след тях се нареди двойката на Светлозар и Гергана. Така за втори пореден път двете влюбени двойки печелят имунитет и осигуряват участието си в най-позитивното любовно риалити и през следващата седмица.

Индивидуалното изпитание за кавалерите във Вилата на любовта ги постави на въртящо се колело, което потапя главите им в пълен с ледено студена вода аквариум при всяко завъртане. В рамките на шест минути, всеки от тях трябваше да отговори на 20 въпроса, свързани с мислите, копнежите и желанията на техните половинки. Само 50% от двойките успяха да спечелят залозите си, а най-добра в сметките излезе фермерската съпруга Галена, която заложи 3600 лв. от семейния бюджет, целейки се директно в сигурния имунитет. На последно място в седмичното класиране останаха ексцентричните Ивайло и Христина, които ще трябва да се борят за задължителна победа в утрешното отборно изпитание, ако искат да избегнат повторна поява на телевизора и потенциална елиминация от надпреварата.

Днешната игра донесе със себе си и редица по цвят и температура емоции. Част от въпросите на Ивана предизвикаха пореден изблик на гняв и ярост в нейния любим Ивайло, докато първият успешен залог за вечно усмихнатите Петя и Дилян се оказа точното лекарство, от което имаха нужда след поредицата от провали през последните няколко седмици.

Един за друг” продължава и утре, когато 10 двойки ще се изправят една срещу друга в голямото преселение на народите, а една от тях ще напусне Вилата на любовта завинаги. Не пропускайте премиерния епизод на “Един за друг” в неделя вечер от 20:00 само и единствено в ефира на NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари