Г-жо Министър, какво е написал "автора" Робинзон Крузо?

0
Държавата загива във всичката си същност и в цялото си същество!
Държавата загива във всичката си същност и в цялото си същество!

Дори не можа да ме разсмее глупостта на заместник-министъра на образованието Кастрева и твърдението, че Робинзон Крузо е автор.

За нея е така, а както сами знаете с такива лелки и чичковци е препълнено Министерство но образованието. Нима министърът на самото образование е различен? Или неговия министър-председател? Доценти, професори и академици за авторитет и големи заплати, а отвътре чутовна глупост и простодушие. Форми без съдържание, празни чаши или бездънни ями на свещен примитивизъм. Арогантна посредственост!

В такава една среда политическите партии вилнеят в охолство и безразличие, сякаш не те, а аз лично съм назначил този апарат от некачествени хора да управлява държава! Резултатът го знаете. Сами виждате и махате на децата си на терминал 2 а твърдите, че обичате България. Повече от ясно е, че след вашият край идва българския потоп, но пуста суета как се превъзмогва!?

Държавата загива във всичката си същност и в цялото си същество! Само пусти населени места, сенки на хора и горди бегълци. Умиращи болни, оскотели и отчаяни хомо-сапиенс. Потъващ кораб с бягащи капитани. Само Бог гледа безмълвен през студа и премисля това ли е неговото подобие…

По вода газим, жадни ходим! Събудете се, все още има прост и бърз изход! Вие сте в ръцете на жестока, нечовечна и безскрупулна мафия, която ви ограбва! Приключването с тях е акт, а не процес…

Николай Марков/Афера.бг

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари