Г-н кмете, функционират ли фургоните за разделно събиране на отпадъци?

2

Русенец пита кмета на Община Русе дали проработиха рекламираните мобилни центрове за разделно събиране на отпадъци

В групата „Писмо до кмета на Русе“ във Фейсбук русенец се обръща с въпрос към Пенчо Милков:

„Аз само да попитам. Тия фургони на безплатен паркинг в зелените площи от рекламата на кмета през септември проработиха ли? Успя ли някой да ги използва, че ми се насъбра счупена електроника?“

През октомври миналата година Пенчо Милков представи напредъка на Русе в управлението на отпадъците. Редица фургони - мобилни центрове за разделно събиране на отпадъци - бяха разположени на зелени площи. Не е ясно обаче дали тези центрове функционират изобщо. Ако не, чудят се русенци, защо не бъдат премахнати, за да не заемат и без това малкото зелени зони в града?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Daaa
    Кат циреи са ги изцопали даже и не знам къде се намират,
  • 6
    6
    Цървул
    Дунавмост пристанахте ли на менчи че излизат предупреждаващи прозорци когато човек реши да коментира статии свързани с него? Защо си мислите че ще спрете хората да изразяват мнението си? Само да дойдат местните избори ще го изринем, ако ще и Забелчеф да изберем точно заради е такива педалски чалъми!
  • 7
    5
    Николай
    Нищо не функционера в този град. Цопнаха ги да отбият номера.
  • 6
    4
    Свенлив отговор
    А знаете ли къде са любовните партита на избранниците? Е там де.Зекз, Зекз, Зеле със Зекз, и Пеньо е готоф за микрофоня. А той милия забрави първата си софиянзка лиобоф, Нинковата Импекскексовица. Евала че втората го изгони позорно от блока, па он си жиба къдравата жабка на село. Ааааамин.
  • 18
    3
    Еколог
    На тая община единственото, което функционира са репродуктивните органи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари