Футболист отстреля 210-килограмов глиган

0

Тейнур Марем с един изстрел повалил големия шопар

Футболистът Тейнур Марем отстреля 210-килограмов глиган. Тази неделя при втората гонка на ловната дружинка на село Николово, Тейнур с един изстрел повалил големия шопар. Бивните са 26-27 сантиметра и доста дебели, сподели след улова футболистът. Това веднага го нарежда за златен медал, пише ловния портал БГ Лов.

“Моите колеги бяха стреляли по големия звяр, но без успех. Кучетата го бяха подгонили, последвах ги и ми се появи на пусия. Стрелях с моята карабина и го уцелих зад ухото”, допълни ловецът. След отстрела бившият национал и играещ защитник в отбора на Хасково почерпил за успешния лов.

Месото на животното се поделило по равно между 20-те ловци за деня.

“Тази година ми е първото, а за миналата имам 5 отстрела на прасета”, похвали се Тейнур. Колегите му споделиха, че това е своеобразен рекорд на дружинката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Мунчо селския
    Оставете ги да правят прасенца, да ва еба в шматките диви.
  • 8
    1
    А бе...
    Няма ли кой да отстреля тоя Шнур Серсем и да спаси беззащитните животинки от пушката на идиота, да му ЕПМ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари