Футболист на "Дунав" получи тежка травма по време на мач

0
Йордан Димитров заби крака си в тревата, когато се опитваше да изрита топката
Йордан Димитров заби крака си в тревата, когато се опитваше да изрита топката Видео: Diema Sport

Йордан Димитров заби крака си в тревата, когато се опитваше да изрита топката

Футболистът на Дунав - Йордан Димитров, получи тежка травма по време на мача с Марек в Русе, съобщава Gong.bg. Той се появи на почивката, но след само 15 минути игра се контузи, без да има контакт с противников състезател.

Димитров заби крака си в тревата, когато се опитваше да изрита топката. Травмата се оказа сериозна и той бе изнесен с носилка и линейка от стадиона.

Дунав и Марек не се победиха и завършиха 0:0 в първи мач от 11-я кръг във Втора лига. Срещата беше равностойна, но липсваха чистите положения.

Все пак "драконите' създадоха имаха по-добрите възможности. Мирослав Будинов отправи няколко шута към вратата, а Симеон Вешев беше най-близо до гола след удар от дистанция.

Ганчев пък беше най-близо до това да донесе успеха на Марек.

Равенството означава, че Дунав остава на седма позиция, а Марек се изкачва до второто място, но с мач повече от останалите.

През уикенда в Русе пристига Септември, а Танчо Калпаков и неговите възпитаници приемат дубъла на ЦСКА 1948.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари