Французи заявиха интерес към пристанище в Русе

0
Французи заявиха интерес към пристанище в Русе
Снимка: Пристанищен комплекс - Русе

Представители на френската група „Болоре“ са посетили „Пристанищен комплекс – Русе“ ЕАД, информираха от държавното търговско дружество.

На срещата между Изпълнителния директор инж. Николай Найденов и ръководството на дружеството и френските гости са обсъдени възможностите на пристанище Русе "Изток" за обработка на различни видове товари и техническата подготвеност на терминала. Френските представители са изразили много положителни впечатления от състоянието на най-голямото вътрешноводно пристанище в България.

От „Пристанищен комплекс – Русе“ информираха, че групата „Болоре”, основана през 1822 г., е една от 500-те най-големи компании в света. Тя управлява 18 пристанищни терминала, от които 16 са контейнерни и предлага логистични услуги в над 55 държави.

Това беше поредната визита от страна на компании с инвеститорски и логистичен интерес към пристанищен терминал Русе "Изток". Срещата е и в резултат на постоянния ангажимент на ръководството да привлича нови клиенти и товари“, съобщават още от държавното дружество.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари