Франция е първият осминафиналист на Световното първенство по футбол

0
Световният шампион продължава защитата на титлата си по план
Световният шампион продължава защитата на титлата си по план Снимка: AFP

Световният шампион продължава защитата на титлата си по план

Франция успя да надвие Дания в страхотен мач от група "D" на Световното първенство по футбол в Катар. Момчетата на Дидие Дешан надделяха с 2:1 над "червения динамит" след истинска лекция на голямата звезда Килиан Мбапе, който наниза и двете попадения.

По този начин "петлите" си осигуриха участие в елиминационната фаза на турнира рано-рано, още преди да са приключили останалите мачове от групите, информира Sportlive.bg.

Така Франция продължава своята защита на световната купа, която вдигна преди 4 години на Мондиала в Русия. Още преди началото на световните финали имаше сериозни съмнения, че "петлите" на Дешан няма да играят добре, тъй като отпаднаха по разочароващ начин на Евро 2020 преди година.

Сега на французите просто им остава да изчакат кои ще са отборите, излезли от група "С", за да разберат бъдещия си опонент в осминафиналната фаза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари