Фондация „Димитър Бербатов“ набира средства за пианистка от Русе

0
Фондация „Димитър Бербатов“  обявява дарителска кампания до края на 2014 г.
Фондация „Димитър Бербатов“ обявява дарителска кампания до края на 2014 г.

С участието си в церемонията по връчването на годишните награди на ФондацияДимитър Бербатов” в рамките на „Шоуто на Слави”, последвано от участието им в мини Евровизия заедно с Крисия, близнаците Хасан и Ибрахим добиха публична популярност.

Но децата не се появиха от нищото. Те свирят едва трета година, но вече имат множество призови класирания на наши и международни конкурси. От първата за тях състезателна година – 2012-а, близнаците са част от проекта „Успелите деца на България“ на ФондацияДимитър Бербатов“. Той е създаден, за да поощрява изявените деца и да стимулира тяхното развитие, обозначавайки техните постижения като значими за цялото общество.

Докато всички все още сме в еуфория от класирането на второ място – най-големия български успех в конкурса Евровизия досега, печалната истина е, че момчетата нямат на какво да се упражняват. Старото им пиано се счупи, вече не подлежи на ремонт и трябва да им се купи инструмент. А тежките клавирни конкурси тепърва предстоят.  

ФондацияДимитър Бербатов“ застава зад по-нататъшното развитие на музикалния талант на 10-годишните близнаците, както и на други свои деца и обявява началото на дарителска кампания, в която всеки може да се включи и помогне с колкото може.

В откритата дарителска сметка трябва да се съберат минимум 25 хиляди лева, за бъдат купени инструменти и на други две изявени деца на фондацията – Десислава Карагьозова (пиано) и Георги Димитров (китара). 

Сметката, по която могат да се правят дарения е:

Титуляр на сметка: ФондацияДимитър Бербатов” 
Банка: ОББ 
IBAN: BG35UBBS80021011968230

BIC: UBBSBGSF 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари