Фондация "Александър Русев" празнува рожден ден

2
Подкрепете децата на Русе, призовават от фондацията
Подкрепете децата на Русе, призовават от фондацията Снимка: Facebook

Подкрепете децата на Русе, призовават от фондацията

Преди 9 години на 15 март Фондация "Александър Русев" направи своята първа крачка. Девет неуморни за Илиян Русев - Скури години, изпълнени с надежда, че мечтата на неговия син Александър Русев ще се сбъдне и в Русе ще отвори врати първият водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения.

"Изминахме целия път от това да намерим подходящо място, на което всяко едно дете със специфична потребност да има възможност да плува, да се наслади на възможностите на водата, които тя ни дава.

Минахме през всички препятствия, които бяха неизбежни - натоварени графици, липсващи такива, понякога липсваха и съвсем нормални условия за водни занимания.

Плувахме навън, защитавахме името на всички специални деца и възрастни с физически и ментални затруднения, като ходихме на състезания и печелихме медали.

Трудихме се много, старахме се ежедневно, децата са герои, истински герои!"

Остава малко до крайната цел, а фондацията има уверението и подкрепата на Община Русе, че проектът ще получи така чаканата първа копка. „Подкрепете децата на Русе“, призовават от фондацията в своята фейсбук страница.

Банкова сметка на Фондация „Александър Русев“

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лева

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 - евро

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари