Фирма за дамско бельо се отказа от фотошоп и продажбите й скочиха двойно

0

Пропагандата на здравословния начин на живот и стройното тяло с всеки изминал ден набира все по-големи обороти. Само че не на всеки е съдено да има параметри 90–60–90. Някои девойки са склонни към пълнота. И, колкото и да се измъчват с многочасови тренировки, те никога няма да успеят да постигнат идеалните мерки.  През 2014 г. търговската марка за долно бельо Aerie направи хитър ход и пусна в мрежата кампания с хаштаг #AerieREAL, която целеше да докаже, че главното в жената е естествената красота и е важно как тя се чувства в собственото си тяло, е не какво изискват някакви натрапени стереотипи.

В Aerie спряха да използват фотошоп и започнаха да канят на презентациите на колекциите си манекенки с пищни размери. И продажбите на фирмата започват да растат скорострелно, информира БЛИЦ.

Главната цел на марката е да донесе до хората простата мисъл, че красотата не е във фотошопа, а вътре във всяка жена. Няма нищо странно в това, че ако вътрешно се чувстваш на 100%, то и околните ще те възприемат така.

„Ние не отстраняваме индивидуалността на рекламните снимки – ако по тялото има татуировки, белези, гънки, никога не ги обработваме. Време е да станем реалисти и за гледаме реално на света”, обясняват от Aerie във Фейсбук.

Вероятно някои сега с пяна на уста, че доказват, че преди да се снима по бански тази девойка е трябвало да свали някое кило. Но, пък има много други, които харесват точно такива сочните дами.

Изводът, е че всяка жена трябва да обича себе си такава, каквато е.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари