Финансовата комисия отложи гласуването на бюджета

0
Синдикатите продължават да настояват за незабавно вдигане на минималната работна заплата на 860 лева
Синдикатите продължават да настояват за незабавно вдигане на минималната работна заплата на 860 лева Снимка: БНТ

Синдикатите продължават да настояват за незабавно вдигане на минималната работна заплата на 860 лева

Финансовата комисия отложи с 24 часа гласуването на второ четене на удължаването на действието на Бюджет 2022 и през следващата година, предава БНТ.

Предложението направи Кирил Ананиев от ГЕРБ-СДС с мотива, че утре предстои гласуване на състав и структура на Министерски съвет, а един от приоритетите на номинирания за премиер Николай Габровски е внасяне на нов бюджет за 2023.

Според работодателите това е добро решение, защото така предложените текстове по удълженото действие на Бюджет 2022 ще доведат до огромен дефицит.

Синдикатите пък продължават да настояват за незабавно вдигане на минималната работна заплата на 860 лева независимо дали ще стане с нов бюджет или чрез удължаване на действието на стария.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари