Филип Станев: Всеки ден Слави Трифонов играе баскетбол

0
Според него, министри с ангелоподобен образ от служебния кабинет имат проблеми със закона
Според него, министри с ангелоподобен образ от служебния кабинет имат проблеми със закона Снимка: btvnovinite.bg

Министри с ангелоподобен образ имат проблеми със закона, каза заместник-председателят на ПГ на „Има такъв народ“

Стана ясно още, че от ИТН коалиционни споразумения няма да подписват. Станев обясни още, че съставът им за министерски състав е пълен вече и предстои да бъде обявен.

"Номинацията ни за премиер е човек, който не е бил пряко в политиката. Това ще е човек с качествено образование, добър морал, с експертиза и добри намерения", каза Станев.

Слави Трифонов е в чудесно състояние, всеки ден играе баскетбол, това разказа в „Тази сутрин“ по bTV заместник-председателят на ПГ на „Има такъв народФилип Станев. На уточняващ въпрос от водещия дали това е ироничен отговор, депутатът заяви, че говори сериозно.

Според него, министри с ангелоподобен образ от служебния кабинет имат проблеми със закона.

„Не знаем защо „Демократична България“ реагираха така с тази декларация. Не разбирам какво се промени и защо едно говорихме на консултациите. Нашите експерти се разбраха по основните теми. Какво се случи?“, попита той.

„От какво е породено това желание за министерски постове при положение, че в един честен и открит разговор Христо Иванов декларира, че няма да има такива претенции? Той посочи трима конкретни министри. Оказа се, че тези личности не са с този ангелоподобен образ, който им бе изграден в служебния кабинет. Те имат проблеми в своето минало и дори със закона“, коментира Станев.

„Вчера Асен Василев каза пред парламента, че бил спечелил делата в Ню Йорк, но ние говорим за тези в Лондон и става въпрос за извънсъдебно споразумение. Такова се постига, когато признаеш, че си виновен и не желаеш да понесеш реална съдебна отговорност“, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари