Филип Станев: Подкрепата за "Има такъв народ" е псевдоподкрепа

1
Според него по този начин партията е щяла да стане заложник
Според него по този начин партията е щяла да стане заложник Видео: NOVA

Според него по този начин партията е щяла да стане заложник

"Как се очакваше партия "Има такъв народ" да приеме фалшивата подкрепа от 160 депутати. Тази подкрепа е невъзможна, защото това е псевдоподкрепа", заяви от парламентарната трибуна депутатът от „Има такъв народФилип Станев. Според него по този начин партията е щяла да стане заложник. Филип Станев призова днес депутатите да работят по същество, а не да правят нелепи „сеири по медиите”, предава NOVA.

"Използвам трибуната на Народното събрание да ви кажа няколко безспорни, неподлежащи на съмнение факти. Първият е , че ГЕРБ, БСП и ДПС не приеха предложения дневен ред на парламентарното заседание. Затова нямаше такова заседание. Втори факт - всички народни представители сме изпратени да работим, да законотворим. Да предлагаме идеи и решения в името и в интересите на българския народ, а не да се саботира собствената работа на депутата, отредена му от Българската конституция", каза Филип Станев.

Той обърна внимание, че вчера на поредното заседание на Министерския съвет в оставка, премиерът е казал, че заседанието на правителството, за разлика от парламента, работи. Станев обвини именно ГЕРБ, че заседанието се е провалило.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари