"Фигаро": Парламентът на Украйна разпространи видео с мнимо нападение над Париж

5
Кадрите показват бомби, които поразяват Айфеловата кула и квартала с Парижката опера
Кадрите показват бомби, които поразяват Айфеловата кула и квартала с Парижката опера Видео: НН - Новото нормално

За да убедят западните страни да затворят въздушното пространство над Украйна, украинските депутати прибягнаха до шокиращи кадри.

Парламентът на Украйна разпространи видео, в което се обрисува сценарият за въздушно нападение над Париж, пише в. "Фигаро", цитиран от Dir.bg.

В шокиращото видео с мнимо нападение се виждат бомби, пуснати от военни самолети, да поразяват Айфеловата кула и квартала с Парижката опера.

"Прочутата Айфелова кула в Париж или Бранденбургската врата в Берлин ще останат ли на мястото си под непрестанните бомбардировки на руските военни?", гласи текст към видеото.

"Мислите ли, че това не ви засяга? Днес е Украйна, а утре ще бъде ред на Европа. Русия не ще отстъпи пред нищо", се казва в предупреждението на украинския парламент.

"Ако паднем ние, ще паднете и вие", се допълва в текста към видеото, като са заимствани думите на украинския президент Володимир Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    mmmda
    Лъжливото овчарче Зелевата Украйна, а ние трябва да ги подкрепяме в гадните им лъжи и да вярваме в националната им кауза. Дори парламентът им разпространява фейкове !
  • 8
    1
    grozno
    Украински фейкове безкрай - сами се изобличават как лъжат като цигани !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари