Фермери сътвориха гигантска коледна елха от трактори

6

Не е тайна, че фермерите умеят да създават коледна атмосфера

Тези дни това се потвърди за пореден път. Италиански фермери от различни части на Тоскана обединиха усилия с благотворителна цел. Те създадоха коледна елха с помощта на 213 трактора, информират италианските медии, цитирани от Агри.бг.

Коледната елха от 213 трактора грейна на автомобилната писта Муджело край Флоренция. Организаторите на инсталацията заявиха, че ще кандидатстват, за да бъде тя вписана в Книгата на рекордите на Гинес.

Тази година в инициативата на местните фермерски общности се включиха много повече хора. Предишният рекорд е само със 131 тежки земеделски машини. Сега 213 екземпляра бяха внимателно подредени в редици, за да пресъздадат формата на коледното дръвче и неговия ствол.

Привечер тракторите светнаха, като събитието бе наблюдавано от около 10 000 души, съобщиха местните медии.

По време на подготовката и представянето на уникалната "Коледна елха" бяха събрани средства за педиатричния център за палиативни грижи в болница Майер във Флоренция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари