Фен на Меси нахлу на терена по време на мач

0
Ентусиастът е успял да се пробие през охраната на целия стадион "Сон Моикс"
Ентусиастът е успял да се пробие през охраната на целия стадион "Сон Моикс" Снимка: Reuters

Футболът в Испания се завърна след 3-месечна пауза, а с него се върнаха и феновете, които... нахлуват на терените.

Един привърженик на Лионел Меси от "Барселона" се превърна в истинска звезда, след като успя да нахлуе на терена по време на мача на каталунците с "Майорка" - първи след подновяването на Примера дивисион.

Всички мачове в Испания, където регистрираните заразени с коронавирус са над 290 000, се играят без публика. Така че въпросният ентусиаст е успял да се пробие през охраната на целия стадион "Сон Моикс", информира bTV.

На самият терен той се появи в 54-ата минута, облечен с фланелка на Лионел Меси от аржентинския национален отбор. Той опита да се приближи до своя любимец в "Барса", но охраната го погна и след кратко преследване между играчите, успя да го залови.

Въпреки че почитателят на Меси престоя само за секунди на терена, кадрите с него бързо обиколиха цял свят, а той вероятно се превърна в първия нахлул фен в мач пред... празни трибуни.

В първия си мач след подновяването на първенството, "Барселона" нямаше проблеми срещу "Майорка" и успя да победи с 4:0. Попаденията бяха дело на Артуро Видал, Мартин Брейтуейт, Жорди Алба и Лионел Меси. В момента каталунците са лидери в класирането с 5 точки пред "Реал" Мадрид. "Белите" играят днес (14 юни) срещу "Ейбар".

Снимка: Reuters    

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари