Фалшива новина за избягал лъв притесни жителите на село Стоб

0
Според съобщение във фейсбук, лъвът е дошъл в клетка, но е избягал
Според съобщение във фейсбук, лъвът е дошъл в клетка, но е избягал

Според съобщение във фейсбук, лъвът е дошъл в клетка, но е избягал

Фалшива новина за избягал лъв притесни жителите на кочериновското село Стоб, предаде БНТ

На страницата на местна информационна агенция във Фейсбук беше публикувано съобщение, че заради днешния събор в селото, като атракция има клетка с лъв. Животното обаче е избягало и в момента се издирва.

Говорителят на полицията в Кюстендил Катя Табачка отрече това да е истина и подобен сигнал не е постъпвал.

Кметът Георги Ставрев заяви, че в Стоб не е идвал цирк, в който да има лъв. Той беше изненадан от появилата се информация и няма обяснение защо е публикувана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Вест от Ветово
    Съобщава се избягал от частен имот малък тиранозавър. Малко динозавърче се излюпило поради големите жеги във Ветово, преди време собственикът на имота, заклет иманяр, при разкопки намерил огромно яйце, което прибрал в двора си. Днес поради високите температури в региона, от яйцето се излюпил малък тиранозавър, който се след като се съвзел избягал в посока центъра на града. Призовават се гражданите които го забележат да подадат сигнал към органите на реда, както и да не се създава излишна паника. Все пак тиранозавърчето е все още малко и гальовно, а и зъбите му са млечни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари