Фалшива новина обяви кралица Елизабет Втора за мъртва

0
Мълвата тръгнала след пост в инстаграм страницата с почти 3 милиона последователи
Мълвата тръгнала след пост в инстаграм страницата с почти 3 милиона последователи Снимка: Getty images

Мълвата тръгнала след пост в инстаграм страницата с почти 3 милиона последователи

"Кралица Елизабет е все още жива. Наши източници твърдят, че тя не е починала, въпреки слуховете, но е в "лоша форма", гръмна "Radar online", коментирайки спекулации из Туитър и други мрежи, предаде Dir.bg

Според техни източници кралското семейство "прави финални планове" на фона на заболяването ѝ от Covid-19 и че семейството "се готви за най-лошото", макар че те отчаяно не искат тя да свърши така.

Мълвата тръгнала след пост в инстаграм страницата с почти 3 милиона последователи. В него създателят на "Hollywood Unlocked" Джейсън Лий твърди, че получена от вътрешни лица информация сочи, че Елизабет Втора е загубила живота си.

Журналистът Омид Скоби, чийто ресор е кралското семейство, също опроверга слуховете за смъртта й.

"Не, този набиращ популярност слух, който започна в Инстаграм, не е верен", написа той в Туитър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Камила
    Вярно, бе, тая с орлите ли се кани да векува? Я ѝ напраскайте пет-шест бустера от чудодейните *ваксини* и да се преставя в Господ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари