"Езеро" блокира входа към Свободна зона

2
В момента преминават само камиони и тези автомобили, които са с по високо окачване
В момента преминават само камиони и тези автомобили, които са с по високо окачване

Огромна локва е блокирала входа към Свободна зона

Хора от района изпратиха снимки и видео от огромната локва, която се е събрала след проливните дъждове, изсипали се снощи. В момента преминават само камиони и тези автомобили, които са с по високо окачване. Останалите леки автомобили се е наложило да търсят място за паркиране, тъй като собствениците им не могат да преминат през водното препятствие, предаде Русе Медиа.

Проблемът с липсата на оттичане и събиране на огромна водна маса при всеки проливен дъжд на това място, е от години. Досега винаги се е налагало съдействие от страна на пожарната, за да бъде изпомпена водата и пътят да стане проходим.

По информация на Русе Медиа, най-близката точка от канализацията, където може да се изпомпи водата е на около 200 метра в посока към Русе.

Според запознати, ако се изгради канализационна връзка за този участък, от мястото на малкото кръгово, до изхода на автомобили от терминалите на ГКПП “Дунав мост“, ще бъде решен един дългогодишен проблем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Червен Пенчо
    Е нищо ако не правим, как ще напълни партийната касичка?
  • 3
    2
    джони
    Нищо не правете, че след всяко правене пак нищо.
  • 7
    1
    Cbmsd
    Това е от 20 години! При всеки голям дъжд там става море! Това е защото ,в дясно от платното имаше дере, в което водата се отичаше,но бившия шеф на "бедствия и аварии "към Общината, реши да го затрупа и изравни. И така много"професионално" реши проблема!!! Големи специалисти навред!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари