Европейският шампион Радослав Росенов: Емоцията е неописуема!

0
Българският талант от БК "Русе" ликува с титлата при 60-килограмовите на шампионата в Хърватия
Българският талант от БК "Русе" ликува с титлата при 60-килограмовите на шампионата в Хърватия Снимка: БФ Бокс

Европейският шампион за мъже до 22 години Радослав Росенов трудно намираше думи да опише как се чувства след триумфа си в Пореч

Българският талант от БК "Русе" ликува с титлата при 60-килограмовите на шампионата в Хърватия, след като срази с 5:0 съдийски гласа украинеца Максим Власюк.

По този начин Росенов продължава впечатляващата си серия в мъжкия бокс, където дебютира с Купа „Странджа“ през миналия месец, пише агенция Фокус.

Нямам думи още да опиша как се чувствам. Емоцията е неописуема. Вълнението е много голямо и съм изключително щастлив, защото продължавам да нямам загуба още в мъжкия бокс. Проведох много умно и правилно тактически срещата с украинеца. Смятам, че във всеки един мач показах на какво съм способен. Вървим в правилната посока, следващата цел е европейската титла в Армения“, бяха първите думи на Росенов.

Той благодари и на треньорския щаб, както и на Българска федерация бокс. „Благодаря специално на Борислав Бояджиев за проведената подготовка, както и на целия щаб, който е с нас. Специални благодарности на президента на федерацията Красимир Инински, който дойде да ни подкрепи за финалите. Също така и на моя клуб „Русе“, както и на личния ми треньор Съби Събев. Това е поредната точна стъпка към голямата цел“, каза още Росенов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари