Европейската народна партия: ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка

1
Специално видеообръщение на Антонио Лопес - генерален секретар на ЕНП
Специално видеообръщение на Антонио Лопес - генерален секретар на ЕНП

ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка с екипи, които да подготвят антикризисна програма за управление на България и във всеки един момент да имат готовност да предложат управленчески решения. Това е ваш дълг, това е също така наш дълг като Европейска народна партия към хората в България.

Това заявява в специално видеообръщение Антонио Лопес, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП), към делегатите на VII Национално събрание на ГЕРБ, предава БТА.

"ГЕРБ трябва да работи за ново управление на страната. Мандатоносителят е формация, която явно не желае да се учреди като политическа партия и да носи политическа отговорност. ГЕРБ трябва възстанови стабилността – политическия и междуинституционалния диалог. ГЕРБ трябва да създаде условия за икономическа и социална сигурност на гражданите. ГЕРБ трябва да отстоява геополитическата ориентация на България като страна член на ЕС и НАТО", заяви Лопес. Той посочи, че в момента страната се управлява от "коалиция на омразата". "Всичко е хаотично, без визия, без посока нито пред избирателите, нито пред гражданите", заяви Лопес.

Във видеообръщението се подчертава, че правителствата, водени от Бойко Борисов, са превели България през поредица от кризи и са я извеждали всеки път по-силна. "Твоите правителства пазиха финансовата стабилност, България беше сред страните с най-нисък дълг, направиха се мащабни инвестиции в пътната, железопътната, екологичната инфраструктура", обърна се Лопес към лидера на ГЕРБ.

Генералният секретар на ЕНП пожела успешен конгрес на делегатите, по време на който да бъдат поставени високи цели и отговорности, които в бъдеще ще доведат до стабилността и полагащото се достойно място на България на европейската сцена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Zxh
    Този пък на колко ли уискита е?!!!!
  • 4
    1
    Песимист
    Лопес,Лопес,да ти имам лицемерието!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари