Евгений Дайнов: Знам какво ще каже Тошко Йорданов, ако стане премиер

1
Какво ще каже той на колегите си европейски лидери?
Какво ще каже той на колегите си европейски лидери? Снимка: БГНЕС / Архив

Да си представим, че мандатът отиде в ИТН и Тошко стане премиер

И отиде на среща на върха в ЕС.

Какво ще каже на колегите си европейски лидери?

Ето какво: "Ти си тъпак... А ти си предател... Ти предлагач ли си некъф?... Ти си лъжец... Ти си крадец... подлец... А ти, бе, оня път кво ми каза по телефона? ... Имам информация, кво ти пък си казал по-оня път на тоя Макрон, бе, знам аз...".

Дъно.

Проф. Евгений Дайнов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Голяма услуга!
    Просташкото поведение на учиндолския санитар Тошко Хаджитошков е повече от нагло и отвратително, и беше отново демонстрирано днес по БНР! Ама, какво да прави горкото селяндурче!? Станало малко известно с едно порнографско и просташко шоу, в което "водещият" учиндолец си беше въобразил, горкото нищожество, че е "любимец" на България, нищо, че опростачи три поколения българи, та санитарят му Тошко Хаджитошков и той си въобрази, като сакатия си лидер, че ще държи България в мръсните си ръце! Непоръбеното му самочувствие се дължи на факта, че само той има "високата чест" да сменя памперсите на оня вдървения на дивана, да го влачи до тоалетната и да му бърше задника! Когато Тошко Хаджитошков е зает да упражнява мръсния си и просташки език по адрес на премиера, тогава "високата чест" на санитари на учиндолския инвалид имат Джебчията Балабана и фъфлещата "библиотекарката" Митева с дългия нос! Много голяма услуга направиха на Боко Сикаджията тези чалгари, много! Просто омразата на няколко милиона българи към него сега се прехвърли върху тях! Той Тошко Хаджитошков вече изпита тази омраза, но интересно - стана още по-нагъл!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари