Евала, Златке!

3
Гледам аз и не вярвам на ушите си, както казват класиците!
Гледам аз и не вярвам на ушите си, както казват класиците!

Уважаеми читателю,

И аз като никога получих свободна сутрин и реших да я запълня с „На кафе“ и Гала. И що да видя! В последния работен ден от годината до водещата се кипри прясната майка Златка Димитрова. До нея се настанила Вихра, известна като бившата жена на Иван от Андрей, а в края на редицата – някакво слабо известно момиче, което по моя смътна информация е било Мис България.

Гледам аз и не вярвам на ушите си, както казват класиците! Златка решила да споделя родителски опит. Ама тя с право е избрана за Майка на годината! Представи си, драги читателю, от сутрин до вечер била с детето и го гледала! Бебето, ако си не си запознат, наскоро направи „две месечинки“ – този израз обича да използва неговата звездна родителка. Та, както казах, тази всеотдайна майка, когато не била заета с нещо друго, оставала с бебето, за да го гледа! По цял ден! И даже от първия път, в който го внесла в дома си, извършвала почти непосилното дело да го къпе! Не стига другото, ами и нощем ставала от сън, за да види защо плаче… понякога. Тя иначе си била „взела жена“, която гледа бебето в малките часове, та да може отрудената и изтормозена мама да си почине… Иначе кога ще се наспи? Представи си, уважаеми читателю, каква майчинска любов и отдаденост! Въпреки че има „жена“, звездата даже нощем понякога чува детето, като плаче, и то при положение, че стаите им са на два различни етажа в къщата, която обитават. И не само го чува от време на време! Тя даже на моменти става, за да провери от к’ъв зор е този рев и може ли да помогне с нещо на „жената“.

Плюс това Златка много работи! Не е като разните родителки с „безметежно майчинство“, както обича да се изразява колежката ми Галя Щърбева! Тази майка не се наслаждава спокойно на привилегията да носи бебето на ръце с часове, да се радва на разранени от кърмене зърна, да чисти повръщано от дрехите си, не се хваща с готвене през двата часа, в които бебето спи, нито глади и пере всичко на ръка, за да го пази от алергии. Не! За нея тези радости на детегледането не съществуват. Тя ходи на работа! Това включва цялата мъка да й правят прическа и грим, да й оформят маникюр, да я обличат в най-различни тоалети и да я карат да позира пред камерата, докато „жената“, която е „взела“, се грижи за бебето вкъщи. За да извършва този почти непосилен труд, Златка решила, че няма да кърми. То, нямало как хем да кърми, хем да спи на различен етаж от детето, хем да ходи по салоните за красота и да позира за фотосесии. Помпичките за кърма явно не вършат работа, драги читателю. С тях, разбираш ли, не можеш да цедиш мляко и да го оставяш на гледачката, когато не си вкъщи.

Между другото да ти кажа, че и Вихра не е кърмила и много подкрепя този избор на майките. И даже от позицията на некърмила има твърдо мнение по въпроса с кърменето на обществени места. Не било хигиенично! Разбирай, вредно е за бебето. Може би е по-добре да мъкнеш шишета и да го храниш със сухо мляко. А най-добре е друг да извършва тези дейности вместо теб.

Евала на Златка Черната! Евала на Вихра, известна с бившия си мъж Иван от Андрей! Евала и на третото момиче при Гала – че седеше отстрани и само слушаше!

Автор: Мина Узаничева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари